+389 77 86 96 50

Среќна Нова 2017 Година

Среќна Нова 2017 Година

Почитувани корисници, Би сакале да Ви изразиме голема благодарност за покажаниот интерес за нашиот продукт Резервирај.мк, кој без Вас немаше да биде она што е денес. Го создадовме Резервирај.мк со Ваша помош, сугестии, критики и пофалби кои неуморно ги споделувавте со нас, а тоа придонесе до подобрување на нашиот систем. За овие 2 месеци со […]

Прочитај повеќе

Еден месец од почетокот

  Веќе помина еден месец од почетокот на #РезервирајМК. И нешто повеќе. Време е да се преброиме и да видиме што сме направиле од почетокот до сега. На 15 Ноември 2016, после неколку месеци напорна работа ја пуштивме www.rezerviraj.mk. Беше 15-тина минути пред 10 кога извршивме „php artisan up“ и бевме ‘live’. Имавме само 2 […]

Прочитај повеќе