Среќна Нова 2017 Година

Среќна Нова 2017 Година

Почитувани корисници,

Би сакале да Ви изразиме голема благодарност за покажаниот интерес за нашиот продукт Резервирај.мк, кој без Вас немаше да биде она што е денес. Го создадовме Резервирај.мк со Ваша помош, сугестии, критики и пофалби кои неуморно ги споделувавте со нас, а тоа придонесе до подобрување на нашиот систем.

За овие 2 месеци со ваша помош стигнавме до:
+50 настани
+60 резервации
+270 задоволни корисници

Се надеваме дека 2017 година ќе ја направиме поуспешна од изминатата 2016 година.

Тимот на Резервирај.мк Ви ги честита Новогодишните и Божиќните празници.

Коментари

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена јавно. Сите полиња се задолжителни.