Laracon Webinar пренос во живо во Public Room

Доколку сте Laravel програмер, сакате да научите нешто повеќе за Laravel или едноставно сакате да се запознаете со Laravel и сакате добра дружба, тогаш сте на правото место.

Во Public Room, еден од локалите со кои Резервирај.мк има најдобра соработка, ве покануваме на 8-ми Март да го следите во живо преносот на Laracon настанот. Целта е запознавање повеќе со Laravel 5.4 и запознавање и дружење со луѓе со истите интереси.

Влезот е секако бесплатен, а пивото и грицките ќе бидат на Vox Teneo.

Програма:

14:00 – 14:45 Пијачки за добредојде
14:45 – 23:40 Laracon Webinar пренос во живо со паузи за дружење

 

FB Event: https://www.facebook.com/events/1322152877823074/

Коментари

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена јавно. Сите полиња се задолжителни.