+389 77 86 96 50

резервирајмк

Еден месец од почетокот

  Веќе помина еден месец од почетокот на #РезервирајМК. И нешто повеќе. Време е да се преброиме и да видиме што сме направиле од почетокот до сега. На 15 Ноември 2016, после неколку месеци напорна работа ја пуштивме www.rezerviraj.mk. Беше 15-тина минути пред 10 кога извршивме „php artisan up“ и бевме ‘live’. Имавме само 2 […]

Прочитај повеќе